1 April: Vijf accordeonorkesten op de CHV Noordkade!

1 April: Vijf accordeonorkesten op de CHV Noordkade!

26 Maart 2016

1 April: Vijf accordeonorkesten op de CHV Noordkade!

Op vrijdag 1 April geven maar liefst 125 accordeonisten een concert in de Koekbouw op de CHV Noordkade in Veghel. Met een speciaal optreden van het ‘Accord Orchestra Potsdam’ uit Duitsland.
Phoenix Cultuur heeft een grote accordeonafdeling, jong en oud komt wekelijks naar de lessen en de orkestrepetities onder leiding van professionele muzikanten. Natuurlijk wordt er regelmatig opgetreden, in binnen- én buitenland. De accordeonisten en hun docenten zijn trots dat zij voor het concert van 1 april aanstaande het jeugdaccordeonorkest ‘Accord Orchestra Potsdam’ uit Duitsland, met zo’n 50 accordeonisten kunnen ontvangen. Het beloofd een hele mooie concertavond te worden waar zowel de beginnende als de meer gevorderde accordeonisten zullen optreden. Als knallende finale spelen alle 125 accordeonisten een gezamenlijk stuk!
Vrijdag 1 april 2016, 18.00 uur in de Koekbouw op de CHV Noordkade in Veghel, Verlengde Noordkade 10-12. De toegang is gratis. Meer informatie: 0413-782010, nielstiebosch@gmail.com of www.phoenixcultuur.nl.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Nederlands