Laatste dagen in Schotland

Laatste dagen in Schotland

7 Mei 2012

We zijn al weer een halve week thuis, dus bij deze de laatste dagen van onze tour door Schotland. Koninginnedag begon bij ons erg vroeg. Om 7 uur eruit en om 9 uur waren we alweer van de partij op een basisschooltje net buiten het centrum van Glasgow. Hier gaven we een concert aan eerst de kinderen van groep 5 t/m 8 en daarna aan volgens mij groep 2, 3 en 4. De kinderen zongen voor ons een welkomstlied en daarna speelde wij een aantal nummers, waarvan één gedirigeerd door 1 van de kinderen. Dus Henk kan ermee stoppen als hij wil :) Ook toen we klaar waren werd er weer voor ons gezongen! Het concert op deze basisschool was echt heel erg leuk.

Smiddags waren we vrij en zijn we gaan bowlen in de plaatselijke gamehal. En ook Gary was van de partij. Weer terug in het hostel stond er een heerlijke maaltijd voor ons klaar. Nina en Monique hadden goed hun best gedaan in de keuken van het hostel en daar waren wij heel blij mee.

Dinsdag stonden er geen concerten op het programma en zijn we met z'n allen een dagje naar Edinburg gegaan. Sochtens zijn we met een aantal in de Dungeons geweest waar we iig goed wakker weer naar buiten kwamen hahaha. Edinburg is een mooiere stad dan Glasgow en we hebben ons hier ook zeker vermaakt. Het kasteel is bezocht en we zijn een gigantische berg opgeklommen. Savonds lekker gegeten bij de mexicaan en voldaan weer terug met de bus naar Glasgow.

Woensdagmiddag stond er een concert bij de highschool van Renfrew op ons programma. Hier hebben we 40 minuten opgetreden. Het was die dag geweldig weer en hebben de middag dus ook op het terras doorgebracht. Savonds zijn we teruggegaan naar de feestzaal in Renfrew waar we gigantisch veel avondeten kregen. Dachten wij dat het al klaar was naar de sandwiches, bleek dat dat het voorgerecht was. Er bleven maar schalen met eten komen. Niet normaal, maar wel erg lekker. We zijn er goed verwend. Daarna hebben we samen met het orkest van Gary wat nummers gespeelt. Een paar van hen en zij een paar van ons. Ook dit was weer een leuke ervaring. Het was een mooie week in Schotland! Misschien dat het orkest van Gary ooit naar Nederland komt, maar dan lees je dat natuurlijk op deze website!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Nederlands