Wereldkampioen Grayson Masefield bij MIK!

Wereldkampioen Grayson Masefield bij MIK!

Grayson Masefield wereldkampioen Coupe mondiale accordeon concert MIK
27 Oktober 2013

Het is Henk Tiebosch, Niels Tiebosch en Tom van Aarle opnieuw gelukt een topper naar Veghel te halen! Op vrijdag 8 november komt Grayson Masefield, winnaar van de Coupe Mondiale optreden en samenspelen met de Veghelse accordeonisten.

Grayson is een bijzondere accordeon virtuoos, die iedereen zal betoveren met zijn innemende spel. Hij maakt van zijn optreden een geweldige show. Grayson is een frisse, 25-jarige jongeman uit Nieuw-Zeeland. Een accordeon-optreden krijgt door Grayson een gehele nieuwe dimensie! Masefield heeft op het belangrijkste accordeonconcours ter wereld, de Coupe Mondiale, in twee categorieën gewonnen, zowel klassiek als entertainment. Een ongelofelijke knappe prestatie.

In het voorprogramma staan de drie accordeonorkesten die MIK rijk is. Torkest geeft vast een voorproefje voor hun concertreis naar Londen in april 2014. D'accord en Torkest o.l.v. Henk Tiebosch en "The Javes" o.l.v. Niels Tiebosch brengen samen met Masefield een gevarieerd programma. Het concert van vrijdag 8 november begint om 19.00 uur in het Galeriecafé aan de Noordkade in Veghel. De entree is slechts €5 (voorverkoop), aan de kassa €6. Kaarten kunnen gereserveerd worden via: htiebosch@hotmail.com of 06-41246958.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Nederlands